Preproducció Proves Desenvolupament Guillem
Base de dades de proves, còpia dels arxius
Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Necessites un espai?

La cessió d'espais públics és un dels serveis bàsics de la Xarxa. Entitats, associacions, col·lectius, empreses, particulars i organismes públics hi poden accedir. Hi ha a l’abast múltiples fórmules de cessió i/o lloguer i una diversitat d’espais molt àmplia que permeten el desenvolupament de la majoria de les activitats que s’hi volen realitzar. Aquest servei està subjecte a un protocol de funcionament, al reglament d'equipaments socioculturals municipals i als preus públics establerts, els quals es poden trobar al web de l’Ajuntament i en aquesta pàgina en format PDF.
Podeu sol·licitar el vostre espai emplenant el formulari web o bé descarregar-vos el formulari oficial i lliurar-lo de forma presencial a l'OAC o al Centre Cultural corresponent.

  • Auditoris

   Espais amplis i diàfans, amb aforaments diversos, ben equipats, idonis per programar-hi xerrades, conferències, assemblees, presentacions, cinema documental, assaig coral, etc.
  • Aula gastronòmica

   Espai per treballar de forma pràctica, còmoda i en grups reduïts els diferents vessants de la gastronomia. Aula que disposa d’una cuina en forma d’illa, dotada de tots els elements necessaris: pica, placa d’inducció, extractor i campana, electrodomèstics i aigua corrent.
  • Aules d'informàtica

   Aules dotades d’equips informàtics i dels recursos necessaris per al bon desenvolupament d’accions formatives (ofimàtica, xarxes socials, pàgines web...). Algunes ofereixen un horari d’ús públic, lliure i gratuït. Cal consultar amb el centre.
  • Aules de cos

   Espais diàfans, equipats amb miralls, equips de música, cortinatges opacs i terres adequats per a aquelles activitats en què es treballa amb el cos, com ara dansa, gimnàstica, rehabilitació, etc.
  • Aules de formació

   Espais pensats per a trobades de petits grups de persones, idònies per realitzar-hi cursos formatius, treballs en grup, reunions d’entitats, petites presentacions, entrevistes, etc.
  • Aules de música

   Sales equipades amb instruments diversos, amb la sonoritat adequada i el recolliment necessari per rebre una bona formació musical.
  • Aules taller

   Sales pensades per a aquelles activitats que requereixen embrutar l’espai, netejar utensilis, així com tenir el mobiliari apropiat per desar-hi els treballs que estan en procés.
  • Bucs d'assaig

   Es disposa de 2 espais especialment dissenyats perquè els músics puguin assajar i treballar els seus projectes musicals.
  • Despatxos

   Espai de treball per a aquelles entitats allotjades als centres de la Xarxa. Sales tipus oficina, amb escriptoris, armaris, ordinadors, telèfon, taules de reunió; adequades tant per a l’atenció al públic com per al treball intern.
  • Espais de reunions

   Espais pensats per a reunions, equipats amb taules i cadires. Generalment situats en un entorn tranquil.
  • Espais escènics de mitjà i gran format

   Autèntics i solvents espais escènics pensats per programar-hi teatre, dansa i música principalment.
  • Espais escènics de petit format

   Alguns dels auditoris s’han reconvertit en petits espais escènics, dotats de recursos propis per a espectacles de proximitat (concerts acústics, monòlegs, recitals de poesia, familiars...)

  Menú principal